Jos van Dal gaat voor de topvijf!

Geplaatst op: 7 februari 2014

Beste motorsportvrienden, ik ben Jos van Dal (27) en ben afkomstig uit het kleine plaatsje Diessen. In het dagelijks leven werk ik als commerciƫle binnen- en buitendienst medewerker bij een industrieel verpakkingsbedrijf. Wij ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren verpakkingen op hoog niveau voor een divers scala van bedrijven waarbij verpakken een belangrijk issue is.

Zoals bijna alle leden van het Braboteam ben ook ik helemaal gek op motorsport. En dan voornamelijk de motorcross en enduro sport. Na vele jaren actief motorcross wedstrijden gereden te hebben bij de KNMV en MON ben ik afgelopen jaar een aantal enduro wedstrijden gaan rijden. Dit was zo goed bevallen dat ik in aanraking kwam met het Braboteam en deze mij een plek aanboden in het team. Na met hun een aantal wedstrijden gereden te hebben bleek mijn hart al snel meer te liggen bij de enduro sport dan bij de motorcross. Ook de ondersteuning en de gezelligheid bij het Braboteam zorgt voor een zeer positieve bijdrage aan de wedstrijd deelname. Vandaar dat ik in 2014 het gehele jaar zal uitkomen voor het Braboteam in de N2 klasse bij de KNMV met een Husqvarna FE 450.

Ik heb er zin in en ben al ongeveer 2 maanden conditioneel aan het trainen zodat daar geen problemen mogen ontstaan. Op naar een fysiek en mechanisch probleemloos jaar!