Rob Lauwers wil kampioen N3 worden!!

Geplaatst op: 6 februari 2014

Mijn naam is Rob Lauwers, 36 jaar,  geboren in Reusel en al ruim 13 woonachtig in Lommel samen met mijn  vrouw Inge en mijn 2 kinderen Amber 8 jaar en Jens 5 jaar.
In het dagelijkse leven ben ik bedrijfsleider bij Plastifran; dit is onderdeel v/d Schippers-groep, en produceren alle soorten oormerken voor het vee wereldwijd.

Mijn allergrootste passie-hobby is motorcross/enduro. Tot 2009 heb ik altijd wedstrijden motorcross gereden maar ook ik kon het niet laten en heb na enkele jaren toch maar weer een motor (enduro) gekocht en in 2012 aan mijn allereerste endurowedstrijd/seizoen  deelgenomen en 2e geëindigd  in de klasse N2 achter de kampioen Johny Bosmans.

Het afgelopen jaar heb ik enkel met een dag vergunning aan een paar endurowedstrijden deelgenomen, omdat ik door mijn werk het eerste half jaar ’s zaterdags  een opleiding moest volgen.

Maar voor het seizoen 2014 zal ik in de Brabo-kleuren uitkomen in de klasse N3 met een KTM 300 2-takt, mijn ambities zijn om zo hoog mogelijk te eindigen in het ONK- kampioenschap.

Waarschijnlijk zal ik ook deelnemen aan enkele enduro-wedstrijden in België.

Ik ben blij dat ik deel uit mag maken v/h Brabo-team en hoop op een goed en blessure vrij seizoen voor heel het team.