NK wedstrijd in Hellendoorn voor Rob Lauwers

Geplaatst op: 25 oktober 2014

Afgelopen zaterdag stonden onze rijders aan de start  in Hellendoorn  voor de 6e NK wedstrijd van dit jaar . Het inmiddels befaamde gat van Hellendoorn zorgde wederom voor een spannende wedstrijd.
Rob Lauwers behaalde wederom de volle winst  en liep daardoor verder weg bij de concurrenten in de tussenstand voor de Nederlandse titel in de N3 klasse. Mike Janssen behaalde in dezelfde klasse een mooie derde plaats en bewees zo een vrienden dienst aan Rob door de concurrentie voor te blijven. Johnny Bosmans behaalde in de E2 klasse wederom de derde  plaats. Telkenmale zijn Hans Vogels en Robin Nijkamp iets te snel. Maar toch erg goed van Johnny hoor derde van Nederland in de hoogste klasse dan mag je niet klagen. Theo van Lierop behaalde in de klasse NV50 een 7e plaats.
Jan  Daris gaat steeds beter rijden.  Nu weer 2e plaats en  wederom voor ploegmaatje  John Roestenburg.  Jos van Dal  was eenvoudig te ziek en moest het strijdtoneel voortijdig verlaten. Helaas Jos weer geen score. Luuk de Haas  reed erg sterk bij de dag licenties en finishte als zesde.  Perry Wils ook actief in dezelfde klasse werd hier  12e en tenslotte Richard Hoeks ook in de zelfde klasse werd 28e.

Komende zaterdag gaan we naar Zelhem  voor de volgende NK wedstrijd .