Rob Lauwers loopt weer verder uit tijdens NK wedstrijd in Vorden

Geplaatst op: 20 oktober 2014

Afgelopen zaterdag waren stonden onze rijders aan de start  in Vorden voor de 5e NK wedstrijd van dit jaar.  De organiserende club VAMC is een zeer bevriende club met het Braboteam. Al jaren hebben we een soort samenwerkingsverband  i.v.m. de tankposten. Daarlangs zijn velen van het Braboteam ook lid van deze club. Dus reden we een soort thuiswedstrijd. Het weer was fantastisch en de baan lag er dan ook voortreffelijk bij.

Rob Lauwers behaalde dit keer een tweede plaats maar bleef  zijn directe concurrent in de tussen stand voor. Arjan van de Vleuten moest genoegen nemen met plaats 4 en dus loopt Rob wederom 4 punten uit. Dat wordt nog spannend.
Johnny Bosmans  reed naar een derde  plaats. Gewoon als derde bij Inters en dat al verschillende malen achter elkaar is gewoon erg knap. Theo van Lierop behaalde  in de klasse NV50 en behaalde een 6e plaats. Jan Daris behaalde in zijn klasse  een sterke   2e plaats en John Roestenburg werd derde. Jos van Dal moest zijn KTM met pech aan de kant zetten, net als Wil Daris. Frank Tilburgs reed met een daglicentie en moest voortijdig naar de kant. Duidelijk is wel dat Frank het niet verleerd is. Mooie tijden op de proef laten dit duidelijk zien. Jeroen Jaspers, erg makkelijk rijdend, kon vandaag niet scoren want hij  bleef net zoals  Kees Koolen en Maurice van der Berg  bij Wout Theuws die terug kwam na lange afwezigheid.

Tevens was afgelopen  zondag de afsluiting van de jeugdenduro cyclus in Oirschot. Onze rijders reden een sterke wedstrijd. Mike Daas die uitstekend presteerde, behield zijn 7e plaats in het klassement. Niels van Gompel  kon een plaatsje winnen  en ook Thom Bottram schoof een plaats door naar plaats 17. Proficiat mannen super goed.

Komende zaterdag gaan we naar Hellendoorn voor de volgend NK wedstrijd .