NK wedstrijd in Amersfoort verloopt succesvol voor Brabo rijders

Geplaatst op: 11 oktober 2014

Afgelopen zaterdag stonden onze rijders aan de start  in Amersfoort voor de 4e NK wedstrijd van dit jaar . De organiserende club MSV Salz had zijn best gedaan. In samenwerking met defensie werd een uitdagend parcours ter beschikking gesteld. Veel zanderige  maar ook mooie technische stukken op de oefenbaan van defensie

Rob Lauwers behaalde dit keer een derde plaats en moest dus  wat van zijn voorsprong inleveren in het klassement. Johnny Bosmans was wederom erg sterk  en reed weer naar een derde  plaats. Ook in het algemeen klassement bleef de derde plaats in bezit van Johnny. Theo van Lierop behoort tot de toppers  in de klasse NV50 en behaalde een 8e plaats. John Roestenburg  en Jan Daris ontwikkelen zich snel . Martijn Daas zal trots zijn op deze mannen Ze zijn tenslotte de vrucht van de jeugd enduro’s waar het Braboteam  onder oa de inspiratie  van  Martijn veel energie in pompte de afgelopen jaren.. Deze keer was Jan de sterkste en  behaalde een 2e plaats en John werd derde. Jos van Dal behaalde een mooie derde plaats. Laurens Verhees reed erg sterk bij de dag licenties en finishte als zesde.

Komende zaterdag gaan we naar Vorden voor de Oost Gelderland rit . Tevens is as zondag de afsluiting van de jeugdenduro cyclus in Oirschot . We hebben daar enkele ijzers in het vuur oa Mike Daas die uitstekend presteerde . Mike gaat nu de overstap maken naar de senioren Misschien zelfs dit najaar al . Niels van Gompel staat op de 14e plaats en Thom  Bottram bezet de 17e plaats in het tussenklassement en kan nog wat opschuiven naar voor dan wel te verstaan.Kom onze jongens aanmoedigen.