Braborijder Rob Lauwers vergroot voorsprong

Geplaatst op: 5 oktober 2014

Afgelopen zaterdag heeft Rob Lauwers goede zaken gedaan door de NK ronde in Havelte te winnen voor zijn directe concurrenten. De organisatie had weer een zanderige route uitgezet op militair terrein Havelterberg die 5 keer gereden moest worden. Totaal rond de 230 km die gereden moesten worden. Rob rijdend in de N3 klasse behaalde een schitterende 1e plek voor Arjan van der Vleuten en Rik Vierhuizen. In het algemeen klassement staat Rob op de eerste plaats met een voorsprong van  8 punten.  Mike Janssens behaalde in deze klasse een mooie 5e plaats.

In de A1 klasse kwamen we met 2 rijders aan de start. John Roestenburg behaalde hier een mooie 2e plaats. Jan Daris moest in de laatste proef opgeven met zijn haperende Husqvarna motor. Thierry Pittens is in deze klasse de leider in het algemeen klassement maar John staat mooi 2e en Jan Daris bezet de vierde plek.

In de E2 behaalde Johnny Bosmans een mooie derde plek achter de winnaar Hans Vogels en Robin Nijkamp. Ook in het algemeen klassement staat Johnny op een puike derde plek. Jos van Dal behaalde in de N2 klasse een 4e plaats; in het algemeen klassement staat Jos er mooi bij met een 3e plaats. Tenslotte behaalde Theo van Lierop een goede 4e plaats; in het tussen klassement staat Theo op plaats 6.

Met de wedstrijd in Havelte is het 2e gedeelte van het enduro seizoen weer begonnen. Volgende NK wedstrijd is in Amersfoort komende zaterdag.