Braboteam rijders aan de start in de ONK Enduro in Eindhoven (de Landsard)

Geplaatst op: 18 februari 2013

Komende  zaterdag wordt de tweede wedstrijd verreden voor  het ONK (Open Nederlands Kampioenschap )enduro 2013. De organiserende vereniging is de Motor en Automobiel Club Veldhoven die  dit jaar haar 50 jarige jubileum viert. Als start finisch locatie zal het  motorsportcentrum de Landsard nabij het vliegveld Eindhoven worden gebruikt.  Er zullen 2 proeven geïnstalleerd worden; eentje op de Landsard en de andere  op het motorcross terrein in Oirschot. De verbindingsroute zal weer over het zanderige militaire terrein gaan zoals voorgaande jaren.

Bij de inters staat Laurens Verhees aan de start. Laurens is lichamelijk topfit, heeft een ijzeren mentaliteit en is technisch een zeer begaafd rijder. Laurens is erop gebrand een mooie prestatie neer te zetten hier in zijn eigen Brabantse zand. De vliegende schoenmaker uit Eersel Cees Siemons gaat ook voor een goed resultaat. Dit is zijn enduro en men zal van goede huize moeten komen om Cees van de overwinning te houden. Daarbij staat Cees op de 2e plaats in het klassement dus dat beloofd. Henk Theuws, de HTMX man, zal in dezelfde klasse als Cees startten.

Jeroen Jaspers zal alles op alles zetten in de N2 klasse. Hetzelfde gaat Luc van de Huigevoort doen in de  N3 klasse. Beide rijders  kunnen zomaar de verrassing worden van deze enduro. Theo van Lierop is weer helemaal terug van een pols blessure , werd 8e in Enter en gaat het hier zeker beter doen. In dezelfde klasse zal Wout Theuws  aan de start verschijnen. Het startten van Robert Dirks en Johnny Bosmans is helaas nog niet zeker

Misschien wil je onze rijders komen aanmoedigen kom dan  op 23 feb naar de Landsard in Veldhoven.