Braboteam DAKAR Rally presentatie tbv stichting “racen tegen kanker”!

Geplaatst op: 9 maart 2012

Op Vrijdag 23 Maart a.s. organiseert Het Braboteam een presentatie over de Dakar Rally. Sprekers die avond zullen niemand minder zijn dan Ex Bergeijkenaar en Braboteam lid Kees Koolen die samen met Jurgen van de Goorbergh het Super B buggy team vormt en beste Nederlander bij de motoren, Sherco rijder Frans Verhoeven. Zij zullen een presentatie houden over hun ervaring in de voorbije jaren en proberen een stukje van die geweldige beleving bij u over te brengen. Ook zullen zij wat vertellen over hun plannen in het komende jaar!

Verder zullen we deze avond aandacht besteden aan de stichting “racen tegen kanker” www.racentegenkanker.nl

Deze stichting organiseert jaarlijks diverse evenementen waarbij ernstig (terminaal) zieke kinderen en hun familie een dag ontzorgd worden en gezonde spanning en avontuur kunnen beleven.

Het Braboteam zal later dit jaar ook een evenement samen met deze stichting voor deze kinderen organiseren.

Deze presentatie zal plaatsvinden bij de Kattendans in Bergeijk en zal aanvangen om 20:00 uur. (zaal open om 19.30) en zal om en nabij 2 uur duren.

De toegang is gratis maar uiteraard hopen wij dat u een gift zult doen op deze avond om de stichting te steunen.

Is er iets wat u altijd al heeft willen weten van deze heren laat het ons weten via info@braboteam.nl of via Facebook of Twitter en wij zullen deze mee laten nemen in de presentatie.