Johnny Bosmans wederom winnaar ONK Enduro te Holten

Geplaatst op: 4 maart 2012

Ditmaal waren we te gast in Holten. De plaatselijk motorclub MAC de Holterberg uit Holten had  een prachtige rit uitgezet met daarin oa de Zuurberg. De 3 proeven waren in toaal 16 km lang dus er was werk aan de winkel. Helaas moesten  Robert Dirks en Wout Theuws, beiden geblesseerd aan de kant blijven. Verder moest Mike Jansen ivm een volle kalender verstek laten gaan.

Johnny Bosmans won zijn derde wedstrijd op een rij  in de N2 klasse. Rob Lauwers uit Lommel moest wederom het hoofd buigen voor Johnny dus loopt Johnny meteen verder uit in de tussenstand. Mike Bouwmeester uit Apeldoorn werd enigszins verrassend derde op zijn BETA machine.

Cees Siemons en Theo van Lierop behaalde beide een 5e plaats terwijl onze HTMX man  Henk Theuws genoegen moest nemen met een 32e plaats.

Het clubteam behaalde een 5e plaats en zakte in het tussenklassement naar de derde plaats . Teammanager Wil Daris moet nog iets uit zijn hoed toveren willen we echt gaan meedoen voor  de titel.

Hiermede sluiten we het voorseizoen af en herpakken de wedstrijdcyclus in oktober met de wedstrijd in Havelte. Onze rijders gaan nu verschillende wedstrijden  en evenementen rijden. Enkele rijders van ons team  kunt u  aan het werk zien op de Crazy cross in Bergeijk 14 /15 april en de 4 uurs cross op het Eurocircuit op 22 april .