Geslaagde Enduro te Bergeijk

Geplaatst op: 11 oktober 2011

Ondanks dat de weergoden het af en toe lieten afweten was het afgelopen zaterdag wederom een zeer geslaagde enduro. Ruim 300 enduro motorrijders gingen van start op het Eurocircuit waarna alle deel gemeentes van Bergeijk werden doorkruist. Veel lof werd er geoogst over de mooie enduro route door onze achterhoekse motorvrienden.
Na ruim 7 uur op de motor werden er door onze jongens mooie resultaten behaald. In de NV50 klasse was er een overwinning voor Theo van Lierop, een 8ste plaats voor Frans de Haas, 9de plaats voor Peter Wils en een 13e plaats voor Wout Theuws. In de NV40 was onze vliegende schoenmaker Cees Siemons de snelste, net voor Frans Daris die 2de werd. John Bloks behaalde een mooie 10e plaats.
In de N3 klasse werd Mike Jansen met maar 3 seconden verschil 2de . Perrie Wils werd na een mooie wedstrijd knap 5e, Luc van de Huijgenvoort werd 8e . Robert Dirks moest na een valpartij de wedstrijd staken, maar op een paar hechtingen na gaat het goed met hem. In de N2 klasse behaalde Jeroen Jaspers en 17e plaats. Bij de de daglicenties behaalde Johnny Bosmans in zijn eerste enduro wedstrijd de eerste plaats. Dus een zeer goed resultaat voor onze club.
Op zondag zijn nagenoeg alle paden weer mooi vlak geschaaft zodat iedereen weeer lekker kan gaan wandelen in onze mooie Bergeijkse omgeving.
Astrid Wils.