Braboteam succesvol in NK enduro te Eindhoven

Geplaatst op: 28 maart 2011

Theo van LieropOp zaterdag 26 maart 2011 organiseerde MAC Veldhoven in samenwerking met de motorclubs MC Son en MC Oirschot en de Promotiegroep Dutch Enduro de ONK Enduro Eindhoven 2011.De route had een lengte van ongeveer 60 kilometer en liep volledig over het militaire oefenterrein de “Oirschotse Heide” en was voor 99,7% onverhard.

Het ging hier om de derde wedstrijd in het kader van het NK enduro. Ondanks het feit dat lijstaanvoerder Frans Daris de overwinning moest laten aan Joep Teunisen uit Cuik deed Frans goede zaken voor het algemene klassement door zijn naaste concurrenten alle een stap voor te zijn. Zijn voorsprong op nummer 2 is nu gegroeid tot 10 punten. In dezelfde klasse reden John Bloks en Henk Theuws een zeer goede wedstrijd met een 12 de en 14 de plek.

Laurens Verhees moest helaas zijn Yamaha machine voortijdig aan de kant zetten met versnellingsbak problemen. Robert Dirks behaalde een mooie 5 de plaats voor Perry Wils met een achtste plaats. Cees Siemons reed naar een mooie 9 de plaats in de N2 en Jeroen Jaspers behaalde hier een 14 de plaats.

Theo van Lierop werd nipt 2 de in de NV50 klasse. In dezelfde klasse behaalde Peter Wils een 9 de plaats en Frans de Haas een 11 de plaats. Helaas moesten Wout Theuws en Henk van der Spek voortijdig naar de kant.

Mike Jansen behaalde een mooie derde plaats in de N3 klasse en werd meteen snelste Braboteam rijder .

Hier sluiten wij het succesvolle voorseizoen af. De eerstkomende NK wedstrijd zal eind september plaats vinden in Havelte .