ONK enduro Zelhem: Laurens Verhees blijft op koers voor de nationale titel

Geplaatst op: 14 november 2010

Laurens Verhees in ZelhemDe 32e ste Jan van Beek rit in Zelhem is een hele zware gebleken De plaatselijke ZAMC had er alles aan gedaan maar de stevige regen van de laatste dagen had van het parcours bijna een zwembad gemaakt . Dit betekende dat het voor de rijders een hele kluif was deze rit te volbrengen.

Helaas geen Mike Jansen aan de start. De schouderblessure opgelopen tijdens de ONK wedstrijd in Hellendoorn was niet hersteld en dus moest ie passen.

Laurens Verhees deed ie wat ie moest doen en vergrootte zijn kansen op de nationale titel. Met een keurige 2e plaats achter zijn concurrent Wim Hendriks uit Nijverdal behoudt hij een voorsprong van 25 punten. Wout Theuws reed de wedstrijd keurig uit op een 10e plaats zijn beste klassering van het seizoen. Helaas waren zij de twee enige braborijders die de finish lijn haalden.

Met Jan Lemmens ging het bij de laatste proef op de Kappenbulten fout. De motor van Jan hapte een hoeveelheid water binnen en toen was het over en sluiten.

Theo van Lierop reed zijn achterband aan flarden en probeerde op de velg rijdend de post te halen. Dat lukte echter niet .

Cees Siemons, net terug van een zware blessure aan zijn achilles pees, reed vrijwel de gehele wedstrijd maar kon door pech de finish lijn niet halen.

Jeroen Jaspers een van onze grootste talenten moest er na 3 proeven uit met een kapotte achterrem.

Volgende week de laatste NK wedstrijd die in Harfsen gereden wordt. Wil je Laurens kampioen zien worden dan is Harfsen the place to be.

Wilt u meer over ons weten www.braboteam.nl