Braboteam rijders beginnen wederom aan hun Enduro seizoen

Geplaatst op: 12 februari 2015

Het enduro seizoen gaat weer een beginnen en wel in Veldhoven op zaterdag 21 februari. Er wordt gestart op de Landsard  en dan volgt er een zware route naar het cross terrein van Oirschot waar ook een proef zal gereden worden. Voor het Braboteam wordt het weer even aftasten wie in zijn klasse een rol van betekenis kan gaan spelen.  In de A1 klasse krijgen we een kersverse rijder aan de start nl Mike Daas. Mike is een zeer talentvolle rijder die gestart is met de jeugdenduro ’s  en niet zonder succes. Verder staat John Roestenburg aan de start. John die zich uitstekend presenteerde in de super enduro van Schijndel. Verder hebben we bij de inters Johnny Bosmans zonder meer één van de Nederlandse toppers in de enduro wereld.  Daarlangs een echte sportman die o.a. aan de start stond in kermisronde van Bergeijk weliswaar niet met zijn KTM motor maar met zijn racefietsje.

Ook hebben we dit keer Robert Dirks weer aan de start. De oud Nederlands kampioen is een uiterst talentvol raspaardje die zeker een gooi gaat doen naar de NK titel in zijn klasse .even er van uitgaande dat hij alle wedstrijden kan rijden. Ook Jan Daris staat aan de start ivm studie perikelen zal Jan met een dag licentie rijden. Wout Theuws zal eveneens aan de start verschijnen. Jeroen Jaspers kan zomaar voor een verrassing zorgen dit jaar.

Jos van Dal zal er ook weer bij zijn. Zijn kansen worden door ons hoog ingeschat. Onze kersverse Nederlands kampioen Rob Lauwers moet als gevolg van een blessure de start van NK missen. De blessure is nog een nasleep van het fantastische slot dat Rob vorig seizoen de titel bracht. Tenslotte zal Laurens Verhees met zijn Yamaha ook aan  de start komen. Laurens is een fervent enduro rijder die zeker op het terrein van  Veldhoven goed uit de voeten kan. Wij zijn er klaar voor.