Marc de Reuver neemt deel aan de Crazy Cross

Geplaatst op: 8 april 2014

Wie gaat de strijd met De Reuver aan in de motorklasse 18+
Het is bijna zover! Op zaterdag 19 en zondag 20 april vindt voor de 4e keer “Crazy Cross Bergeijk” plaats. De voorbereidingen hier voor zijn al in volle gang. Nog even en dan gaat het spektakel weer los. Er wordt met man en macht gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Als de bezoekers nu ook in groten getale komen, dan gaan we helemaal uit ons dak!  

Gegarandeerd spektakel! Marc de Reuver heeft zich ingeschreven voor dit unieke evenement. Op zondag 20 april neemt hij deel aan de Motorklasse 18+. Uiteraard verschijnt hij crazy aan de start. Durf jij de strijd met hem aan? Geef je snel op via www.crazycrossbergeijk.nl

Naast De Reuver gaan ruim 135 deelnemers in diverse klasses van start. We hebben al vernomen dat er een aantal spectaculaire voertuigen aan de start verschijnen. Originaliteit en plezier, dat is waar het om gaat!!! De meest originele rijder wint dan ook de wedstrijd in zijn klasse.

Niemand minder dan Kees de Omroeper (bekend van o.a. presentatie GP Valkenswaard) praat het geheel aan elkaar. Leg het derde weekend van april vast in je agenda om naar dit SUPER evenement te komen kijken. De entree bedraagt op zondag € 1,00 p.p. en tot 12 jaar is het gratis.

Vrije Training op zaterdag 19 april

Zaterdag vanaf 12.00 uur is er voor alle deelnemers een zogenaamde vrije training. De baan kan dan verkend worden. De vrije training is voor iedereen gratis toegankelijk.

Zaterdagavond gaat het dak eraf

Op zaterdag is er een optreden van coverrockband R.A.T.S., zangeres Sylviah en zal DJ Frank van Weert de avond afsluiten. Kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen voor € 7,50.