Brabojeugd gaat in 2014 voor de prijzen

Geplaatst op: 3 januari 2014

We hadden in 2013 een mooi eerste officieel ONK jeugdenduro seizoen met 7 wedstrijden waarbij wij als Braboteam met 5 rijders goed vertegenwoordigd waren. En er zijn ook zeer goede resultaten behaald.
Eindstand 2013:
4 Wim van Mierlo
5 John Roestenburg
6 Mike Daas
11 Jan Daris ( 2 wedstrijden gemist )
16 Thom Bottram ( 2 wedstrijden gemist )

In dit jaar hebben we zelf een leuke ONK in Eersel samen met MCC de Kempen kunnen organiseren waarbij we wel een hoog verwachtingspatroon onder de deelnemers en bezoekers hebben gekweekt voor de later te organiseren Kampioenswedstrijd te Bergeijk.
Helaas is deze kampioenswedstrijd waarbij 7 rondes verreden hadden moeten worden van 15 kilometer met daarin 6 kilometer proef door flinke wateroverlast afgelast.

De vruchten van onze investering in de jeugd zullen in 2014 al te zien zijn, John Roestenburg en Jan Daris zullen de grote broek aan trekken en hun eerste volwaardige enduro seizoen gaan maken. Succes mannen en laat die ervaren rotten maar veel zand happen.

In het nieuwe seizoen 2014 zullen we weer aan de start staan met 5 jeugdrijders in het nieuwe tenue: Wim van Mierlo, Mike Daas, Axel de Klerk, Thom Bottram en Niels van Gompel.
Op dit moment staan er 5 wedstrijden gepland onder voorbehoud :
26-4 Enter
30-8 Nunspeet
13-9 Eindhoven
27-9 Eersel (Kampioenswedstrijd)
Oirschot (datum later te bepalen)
Hopelijk komen er nog enkele wedstrijden bij. Voor beide klasse’s is er een mooie hoofdprijs te winnen geschonken door de KNMV . Wij gaan voor een top drie klassering op de JE2 klasse en hopen op een vijftal top 10 plaatsen.

Hierbij willen we onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken voor de jeugdrijders om deel te kunnen nemen aan de ONK jeugdenduro.