Regen half spelbreker tijdens Enduro weekend Bergeijk

Geplaatst op: 14 oktober 2013

Het moest een schitterend enduro weekend worden in Bergeijk. Op zaterdag de senioren strijdend voor de nationale titels en op zondag mocht de jeugd aan de bak. Vrijdagavond viel de regen nog met bakken uit de hemel maar zaterdag was het perfect enduro weer. Echter zaterdagavond begon het weer te regenen en wel in die mate dat de wedstrijd voor de junioren op zondag afgelast moest worden.

Op zaterdag wist vliegende schoenmaker en Braborijder Cees Siemons een mooie overwinning te behalen in zijn klasse. In het algemeen klassement loopt Cees verder uit op zijn naaste volgers. Johnny Bosmans behaalde wederom een schitterende derde plaats. Respect Johnny en dat in je eerste jaar bij de Inters. Helaas moesten Luc van de Huijgevoort en Jos van Dal naar de kant met een defecte motor. Henk Theuws, onze HTMX man, reed een sterke wedstrijd en behaalde een mooie  25e plaats. Theo van Lierop scoorde een mooie 4e plaats. Laurens Verhees was in zijn element en reed naar een solide 9e plaats. Frans Daris, actief in dezelfde klasse, zat er kort achter met een 17e plaats. Jeroen Jaspers knalde er met een nieuwe machine een sterke 12e plaats uit. Lex Lemmens reed een prima wedstrijd en werd 32e. Wout Theuws sloot de rij met een 15e plaats.

Bij deze willen we iedereen bedanken die dit weekend voor ons mogelijk maakten; De land eigenaren, mensen die aan de route wonen, vrijwilligers, sponsoren, adverteerders, vrijwilligers en  gemeente Bergeijk. Over 14 dagen trekken we naar Vorden voor de volgende NK wedstrijd.