Goede resultaten van Brabo leden in NK Havelte enduro

Geplaatst op: 8 oktober 2013

Zaterdag 5 oktober organiseerde d’Olde Lantschaprijders uit Havelte een wedstrijd voor het  ONK enduro. Sinds 4 jaar heeft men de naam van Jos Leunissen toegekend aan deze  wedstrijd. Jos lid van het 13e infanteriebataljon uit Assen overleed tijdens een militaire missie. Daarlangs was Jos een fervent endurorijder. Terug naar de wedstrijd Natuurlijk gebruikte de braborijders deze wedstrijd voor een laatste test voor de grote wedstrijd in de thuishaven. Johnny Bosmans behaalde een fantastische 3e plaats bij de E2 klasse. In de tussenstand staat Johnny nu 5e.

Theo van Lierop reed een sterke wedstrijd in de 50 +  .en werd keurig vierde. De KTM motor van Wout Theuws weigerde na een kwart van de wedstrijd. Met een zuur gezicht verliet Wout de wedstrijd. Laurens Verhees ontpopt zich meer en meer als een rijder die tot de  top behoort in de EV40 klasse. Technisch behoorde Laurens al tot de betere maar daarbij heeft hij het afgelopen jaar in de Fitfactory in Eersel erg hard gewerkt aan zijn conditie. Dat betaald zich nu terug.

Frans Daris en Cees Siemons stonden beiden ook weer aan de start. Zeer  recent scoorde beiden nog zeer goed in een  rally in Portugal. Nu dus hier in Havelte in het zand Cees Siemons behaalde een mooie 2e plaats in de NV40 en versterkt zijn leidende positie in het tussenklassement. Frans Daris reed sterk in de EV40 en staat nu 15e in de tussenstand.

Luc van Huijgevoort behaalde een solide11de plaats en schuift in  de tussenstand door naar een 6de plaats

Onze nieuwste aanwinst Jos van Dal reed een solide wedstrijd met schitterende proeven. Helaas komt Jos niet in de uitslag voor. De reden is ons tot op dit moment onbekend.

HTMX man Henk Theuws reed een keurige wedstrijd en klimt dan ook in de tussenstand  voor het NK.

As zaterdag in Bergeijk een thuiswedstrijd voor onze rijders. Kom ze aanmoedigen.