Johnny Bosmans blijft klassementsleider

Geplaatst op: 22 oktober 2012

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij de VAMC Vorden voor de jaarlijkse Oost Gelderland De club had een ronde van 83 km uitgezet die 3 maal gereden moest worden.
In de N2 moest Johnny Bosmans Bertran Hoogenkamp uit Hellendoorn en Mike Bouwmeester uit Apeldoorn voor laten gaan .Een klein misverstand aan de klok leidde tot 1 strafminuut voor Johnny. Ondanks zeer sterk rijden in de proeven kon Johnny dit niet meer helemaal goedmaken. In het algemeen klassement breidde Johnny echter zijn voorsprong uit op de voornaamste belager Rob Lauwers  uit Lommel tot 21 punten. Met nog 4 wedstrijddagen voor de boeg begint het er goed uit te zien. Robert Dirks behaalde in dezelfde klasse een mooie 14e plaats .

In de N3 behaalde Cees Siemons een zeer verdienstelijke 7e plaats.De concurrentie in deze klasse is zeer groot maar Cees houdt zich prima staande hier.

Bij de NV40 maakte onze HTMX man een kapitale blunder aan de tijdklok en dat resulteerde in maar liefst 14 minuten straftijd.Tja ook al ben je dan de sterkste dat krijg je niet meer goedgemaakt en dus kwam er een 40e plaats op de lijst voor Henk Theuws.

Ook Kees Koolen stond aan de start. Jammer dat Kees zo weinig tijd heeft om te rijden want zoals we allen hebben kunnen zien hij is het nog niet verleerd.

Bij de NV50 stond Wout Theuws weer aan de start en behaalde een 15e plaats. In het algemeen klassement schuift hij door naar een 18e stek.

Jeroen Jaspers en Laurens Verhees stonden beiden aan de start  bij de daglicenties .Laurens zijn wedstrijd werd al snel verprutst door een rijder van een andere klasse die zich vast reed op de route en gelijk de route blokkeerde. Tja dan is het wachtten geblazen.Aan de tijdklok werd dit omgezet naar 4 minuten straf .Al met al resukteerde dit in een 18e plaats.Jeroen Jaspers was in zijn element en vloog door de proeven. Een mooie 10e plaats was zijn deel.Daarbij verdient deze rijder respect door de wijze waarop hij een van onze rijders,die totaal uitgeput was, door het laatste gedeelte hielp. Petje af Jeroen.

Aanstaande zaterdag zijn we te gast bij de MCNH te Hellendoorn voor de volgende ronde in het ONK.