ONK enduro Veldhoven brengt winst voor Johnny Bosmans

Geplaatst op: 26 februari 2012

Afgelopen zaterdag werd de 2e wedstrijd voor het ONK  enduro georganiseerd in Veldhoven. Een prachtige route en proeven werden aan de rijders voorgeschoteld. De enduro van Veldhoven wordt steeds opgesierd door een aantal extreme elementen waardoor het tezamen met het mulle zand van de Oirschotse heide tot een van de  zwaarste eduro’s  behoort. Zowel op de Landsard als op proef 2, crossbaan Oirschot, werden hindernissen gebouwd. Johnny Bosmans kan daar al snel uitstekend mee overweg en won meteen zijn 2e wedstrijd voor Rob Lauwers uit Lommel en Bart Wolfs uit Hengelo (GLD). Johnny heeft in de klassering al een leuke voorsprong van 12 punten opgebouwd op de nummer twee Rob Lauwers.
Mike Jansen scoorde ook hoog door een mooie 2e plaats te behalen achter Anne Pennings uit Gendringen. Mike bleef op luttele 13 seconden steken maar bleef  voor Feiko Prosje uit Imsum. In de stand bekleed Mike nu de 2e plaats achter dezelfde Pennings maar net voor teammaat Cees Siemons die een 5e plaats behaalde in Veldhoven. Henk Theuws, de HTMX man ,behaalde een mooie 21e plaats in zijn klasse. Theo van Lierop viel uit door motorpech en Wout Theuws maakte op een van de hindernissen een flinke tuimeling en moest de strijd staken. Bij de daglicenties werd Mike Visser mooi 2e. Jan Daris mocht van de KNMV officials niet deelnemen wegens motortechnische redenen.

Komende zaterdag trekken we naar Holten voor ronde 3 in dit kampioenschap. De Holterberg en de Zuurberg zijn wederom in de route opgenomen, dus dat wordt wederom een wedstrijd om naar uit te kijken