Braboteam naar Veldhoven voor NK wedstrijd

Geplaatst op: 20 februari 2012

Na de succesvolle openingswedstrijd van het NK enduro te Enter staan de licentierijders  van het Braboteam nu op 25 feb aan de start in Veldhoven . In de N2 is  Johnny Bosmans de leider in het klassement en hij zal hier zo kort bij eigen huis en haard willen toeslaan. Robert Dirks  kan niet aantreden omdat Robert zijn sleutelbeen heeft gebroken. We wensen Robert natuurlijk beterschap.
In de N3 hielden Mike Jansen en Cees Siemons de eer hoog door respectievelijk een 5de en een 4de plaats neer te zetten maar hier zullen ze dit zeker gaan overtreffen. In de NV50  is  het de beurt aan Theo van Lierop en Wout Theuws. Ongetwijfeld zal Theo revanche willen voor  de tegenvallende resultaten tijdens de 2 daagse in 2011 toen we ook in Veldhoven  te gast waren en Theo met technische problemen naar de kant moest. Tenslotte zal  onze HTMX man Henk Theuws aan de start staan in de NV40. Bij de daglicenties gaan we Jan Daris aan het werk zien. Jan is een van onze grootste talenten en wil dit meteen bevestigen.

Graag maken we ook melding dat ons clubteam ook bijzonder goed presteerde  in Enter met een 2e plaats. In Veldhoven willen we dit graag bevestigen met een zelfde of zelfs betere positie.

Hopenlijk mogen veel supporters uit Bergeijk en omstreken verwachten om ons aan te moedigen. Wilt u meer over ons weten kijk dan op www.braboteam.nl of op twitter @braboteam