Braboteam aan de start van het ONK enduro 2012

Geplaatst op: 16 januari 2012

We staan voor de start van de wedstrijden cyclus voor het Open Nederlands Kampioenschap enduro 2012. Het afgelopen seizoen was zeer succesvol voor onze rijders met als klap op de vuurpijl de nationale titel voor Bergeijkenaar Frans Daris.
Dit jaar hebben we weer enkele rijders aan de start die een goede kans maken op een titel. Allereerst Cees Siemons, de vliegende schoenmaker genoemd. Cees is helemaal klaar met de voorbereiding en staat op scherp. Met zijn ervaring, rijtechniek en doorzettingsvermogen is hij de titelkandidaat voor ons team.

Daarlangs hebben we Mike Jansen die qua techniek en snelheid zeker niet onder doet voor Cees. Indien Mike aan alle wedstrijden deel kan nemen, moeten we nog zien wie hem van de titel afhoudt. Daarlangs hebben we Theo van Lierop die een vervelend slot van het kampioenschap 2011 uit zijn hoofd heeft gezet en nu zijn zinnen op de titel in 2012 heeft gezet. Theo is een technisch goede rijder en een doorbijter. Hierdoor behoort Theo steeds tot de titelkandidaten.

Nieuwkomer Johnny Bosmans is zeker ook een rijder die in de gaten gehouden moet worden door de concurrentie. Johnny, afkomstig uit de motorcross, waar hij zeer succesvol was,  heeft afgelopen jaar een enduro gereden en meteen gewonnen. Hij heeft de snelheid en de techniek dus in zijn bagage. Tenslotte hebben we nog Henk Theuws , de HTMX man, Robert Dirks en Wout Theuws die in verschillende klasse hun huid zo duur mogelijk gaan verkopen. Ook met het Brabo clubteam gaan we hoge ogen gooien. Teammanager Wil Daris heeft zijn selectie zodanig in elkaar gesleuteld dat succes verzekerd lijkt. Afwachten wat het seizoen ons brengt. Wilt u meer van ons weten kijk dan op onze website www.braboteam.nl of op facebook.