Sterke Braboteam delegatie naar ONK enduro Veldoven

Geplaatst op: 21 november 2011

Het Braboteam trekt met een aantal troeven naar deze 2 daagse wedstrijd. Als eerste natuurlijk Frans Daris die er alles aan gaat doen om zijn eerste plaats in de stand van het ONK enduro te verdedigen en zodoende a.s. zondag als nationaal kampioen gekroond wil worden. Frans moet dan wel even afrekenen met Antoon Slagers, de man die de grootste bedreiging vormt met zijn 2e plaats in het tussenklassement. Daarlangs hebben we een aantal kapers voor de dagprijzen.
Cees Siemons onze “vliegende schoenmaker”staat op scherp. Cees wil en zal in deze wedstrijd een goed resultaat scoren. Ook Laurens Verhees staat geladen aan de start. Heel het seizoen was het kwakkelen geblazen met een zeer vervelende rugblessure. Laurens kan zomaar voor een verassing zorgen. Daarlangs spelen we nog een belangrijke troef uit nl Mike Jansen. Een ongelooflijk groot talent die zich absoluut met de nationale top kan meten.
Theo van Lierop zal er zeker ook voor gaan. De afgelopen wedstrijden zag hij zijn kansen op een nationale titel uit zijn handen wegglippen. Het kan nog steeds maar Theo heeft het niet meer in eigen hand. Theo kennende zal hij alles op alles zetten. Tenslotte hebben we nog Perry Wils, Robert Dirks, John Bloks, Henk Theuws, Wout Theuws, Frans de Haas en Peter Wils aan de start. In totaal komen dus 13 rijders aan de start zowel op zaterdag als zondag. Kom ons steunen. Start op de Landsard te Veldhoven vanaf 9.00 uur; zaterdag 26 november en zondag 27 november.