Cees Siemons wint NK enduro wedstrijd van Zelhem

Geplaatst op: 6 november 2011

In een stralend najaarszonnetje werd de NK wedstrijd enduro in Zelhem zaterdag vereden. Eigenlijk geen enduro weer, geen water, een modder maar dit keer zelfs stof. Cees Siemons ‘de vliegende schoenmaker uit Eersel was weer terug aan de start na een vervelende blessure aan de knie. Blijkbaar heeft de knie zijn ritme niet verstoord want Cees won zijn klasse. Net voor Antoon Slagers uit Enter die Frans Daris dit keer versloeg.
Frans reed taktisch sterk en nam niet teveel risico op de hindernissen. Daar waar anderen dit wel moeten doen om het gat met Frans nog te kunnen dichten. De voorsprong is nu met 2 punten teruggelopen naar 23 punten. Met nog 3 races te gaan ziet het er steeds beter uit voor Frans.
In dezelfde klasse behaalde John Bloks een mooie 10 de plaats. Theo van Lierop liep wat averij op en moest genoegen nemen met een 4 de plaats. Zijn achterstand op Jos Bourgondien uit Terwolde is nu gegroeid naar 18 punten en dus moet ie de komende wedstrijden aan de bak. In dezelfde klasse reed Peter Wils naar een mooie 8e plaats en Frans de Haas wist met een 12e plaats Wout Theuws achter zich te houden die 13e werd. Komende zaterdag trekken we naar Harfsen voor de 10e NK wedstrijd van het seizoen.