Cees Siemons winnaar van de 2 uurs clubcross

Geplaatst op: 12 september 2011

Deze clubcross werd gehouden op het Hondapark in Olmen. Het lag er zwaar bij. Cees Siemons had daar geen last van en zeker zijn tweetakt KTM niet. Hij won beide manches van een uur met overmacht. Luuk de Haas had weer eens de crosslaarzen uit het hok gepakt en stond aan de start. Hij verbaasde vriend en vijand door zijn technisch mooi en vooral hard rijden. Jammer dat ie zo weinig tijd heeft. De combinatie Mike Daas en Lex Lemmens reden zeer constant naar een mooie 6 de plaats. Perry Wils viel door pech enkele plaatsen terug. Jammer hij reed zo sterk.

De uitslag;

1 Cees Siemons
2 luuk de Haas
3 Theo van Lierop
4 Robert Dirks
5 Jeroen Jaspers
6 Mike Daas/lex Lemmens
7 Henk Theuws
8 Frans de Haas
9 Perry Wils
10 Wout Theuws

Hiermee komt een einde aan de clubcrossen van dit jaar. Jeroen Jaspers is de winaar van onze clubcrossen serie. Overal goed scorend wist hij de meeste punten te verzamelen. We gaan nu over naar de ONK wedstrijden enduro. De eerste is over twee weken in Havelte. We hebben een leider in één van de  klassementen uit Bergeijk nl Frans Daris. Dus die zal de aanvallen op zijn goede klassering moeten beantwoorden.
Verder goed nieuws is dat  zaterdag onze  junior rijder Jan Daris 8 ste werd in een jeugdenduro in Mill Jan had een leerzame middag in Mill op een mooie mini-enduro route. Met 33 andere jonkies kregen ze het nog aardig warm. Natuurlijk was er ook een geklokte proef. Daar werd drie keer een tijd neergezet. Jan haalde een fraaie 8e plaats op 31 finishers.