Braboteam in NK enduro te Veldhoven 26 maart

Geplaatst op: 20 maart 2011

Aanstaande zaterdag vindt de derde wedstrijd plaats in het kader van het NK enduro. Ditmaal zijn we te gast op het motorsportcircuit de Landsard in Veldhoven. Een route van 80 km is hier aangelegd die door de rijders 3 maal afgelegd moet worden. In deze route zijn 3 proeven ingebouwd dus totaal 9 proeven voor de kiezen. Het Braboteam zal met een brede delegatie aan de start staan. Natuurlijk lijstaanvoerder Frans Daris zal in deze bijna thuiswedstrijd nog een tik willen uitdelen aan zijn concurrenten. In dezelfde klasse strijden Henk Theuws en Wil Daris ook voor een goede klassering. Wil komt uit een blessure periode en zal zich weer doen gelden. Henk reed een zeer goede wedstrijd in Holten en is op deze ondergrond hier weer toe in staat.
Laurens Verhees doet het als kersverse inter prima met een negende plaats in het tussenklassement. Dit terrein is een kolfje naar de hand van van Laurens en dus ? Verder is Robert Dirks uitstekend bezig en gezien zijn fantastische rijders kwaliteiten kan ie zomaar op het hoogste schavot staan. In dezelfde klasse zal Luc van de Huigevoort ook voor een hoge score gaan.
Perrie Wils die helaas Holten moest missen, kan goed uit de voeten in het mulle zand dus daar moeten we zeker rekening mee houden. Opvallend sterk rijdend de laatste weken is Jeroen Jaspers. Jeroen heeft zijn KTM machine helemaal strak staan en verkeerd in een goede conditie. Tijdens de wintermaanden in het sportcomplex van de fitfactory op de spinning fiets legde Jeroen hiervoor de basis. Cees Siemons is op de weg terug na zijn blessure en komt eraan. John Bloks kan de verrassing van de dag worden; hij heeft er in ieder geval de kwaliteiten voor. Dat zou zomaar in Veldhoven kunnen gebeuren. Theo van Lierop, Frans de Haas, Wout Theuws, Henk van der Spek en Peter Wils zijn de troeven in de NV50 waarbij Theo gebrand zal zijn op een goed klassering. Al met al genoeg reden om onze rijders te komen steunen volgende zaterdag.

De eerste start vindt plaats om 9.00 op motorsoprtcomplex de Landsard in Veldhoven nabij het vliegveld.