Clubcross Veldhoven 15-09-3019

Geplaatst op: 7 oktober 2019

Een mooie groep van leden en partners reisde af naar het circuit van Veldhoven. MAC Veldhoven had in de, toen nog stoffige omstandigheden,
het circuit perfect geprepareerd en gesproeid. In het begin van de ochtend werkte de leden en partners individueel een cross of enduro sessies af. Waaronder Theo van Lierop, die graag een iets grotere tank zou hebben: dan zou hij zonder tank stop zijn 45 minuten sessie af kunnen leggen.

Maar ook Wout Theuws was van de partij. Hij kreeg van de dokter groen licht om nog een rondje op de “fiets” te rijden. Deze dokter zal zijn vraag niet helemaal begrepen hebben! Wout had er veel schik in op het prachtige Brabantse zandcircuit.

De middag werd natuurlijk afgesloten met een club cross: een mooie mix van een wedstrijd en fanatieke hobby rijders wilde graag deelnemen aan de krachtmeting. Snel starter Gijs Peeters pakte nog een keer kop start, maar kon de Yamaha van Jan Daris niet voor blijven. Achter dit duo kwam Robert Dirks goed uit de startblokken, maar hij was niet bestand tegen de lange adem van Theo van Lierop.

De uitslag:
1. Jan Daris
2. Gijs Peeters
3. Theo van Lierop
4. Robert Dirks
5. Luuk de Haas
6. Alwin van Doremalen
7. Dirk verkuilen
DNF: Wim Haazen
DNS: Wout Theuws
DNS: Jos van Dal
DNS: Ron van Gemert